A kövek programozása
Tapasztalatom szerint a kövekbe az ősprogram szerint, melyet a kövek kristályrács szerkezete és a kristályrácsba benne lévő ásványok adnak, bele lehet tenni egy személyes programot is. Ez a program a személyes, mellyel felgyorsítja a számomra elérendő cél bekövetkeztét. Én igen hatékonynak találom és alkalmazom. A program bármi lehet, gyógyulás, tudás, védelem, fizikai, szellemi, lelki célok elérése stb. A védelem programjával ellátott köveket lakás vagy ház négy legtávolabbi részére helyezem csúccsal kifelé. Erre a célra hegyikristály csúcsokat használok. De bátran alkalmazható telek, kert esetében is. Ha már lúd legyen kövér: a négy kifelé fordított állócsúcs mellé négy befelé fordított állócsúcsot teszek az érintett terület programozására pld: béke. A négy csúcs átlós pontjába pedig egy geódát, az én önbecsülésem, az akaratom kinyilvánításával, melyben „tudom”, hogy a programok megvalósulnak.
Személyes programozáskor pl: gyógyulásra a betegséget gyógyító ősprogramozott követ szoktam javasolni.
Szerelmi programozáskor a szerelem kövét a rózsakvarcot, és abba beletenni az igazi társat bevonzó programot.
Programozás lehet ha pl: valaki kisbabát szeretne, vagy iskolába jár és tanulást segítő kőre van szüksége, ez az ametiszt
De lehet szerencse, jólét, gazdagság, siker bármi, amit el szeretnénk érni. Fontos tudni, hogy a kő igazán akkor tud segíteni, ha a nap 24 órájában velünk van, lehetőleg a testen, vagy minél közelebb a testhez. Éjjel lehet a párna alatt, ha a testen tartása nem megoldható, de nappal a testen tartandó. A másik fontos tényező, hogy minél nagyobb kő, annál nagyobb az ereje, annál hamarabb indul be a változás, amit szeretnénk, ezért érdemes ékszerként megvásárolni őket pl: medál, ami legalább 2.5 vagy 3 cm-es. De még jobb, ha garnitúrába vásárolva és a test több pontján hordjuk, hogy a test energiáját több helyen is befolyásolja. A test eltorzult energiáját több helyen egyszerre kezdje el kiigazítani, a vágyott cél annál hamarabb következik be. Tudatos munkával ezt a folyamatot még jobban be lehet gyorsítani. A kővel le kell ülni meditálni. Ez azt jelenti, hogy naponta tudatosan csendet kell magam körül teremteni lehetőleg békés, jó hangulatot. Meg lehet teremteni füstölővel, gyertyával és valami jó zenével. Gondoskodni kell róla, hogy közbe ne háborgassanak, ne zavarjanak meg. Majd kényelmesen elhelyezkedem és a bal tenyerembe veszem a követ. Egy rövid ima a Teremtőhöz, melyben a segítségét kérem (a követ aktiválni csak imával lehet) erre a kő elkezd lüktetni, vagyis aktiválódott, majd élő eleven színes képekben elképzelem mindazt, amit szeretnék elérni.
Ha az igazi társamat szeretném megtalálni elképzelem hogyan néz ki. Nagyon fontos, hogy arca nem lehet, mert az szabad akaratba való beleavatkozás, és akkor nem fog sikerülni. Majd a vele való életet, szerelmet, szexet, étkezést, utazást, együttlétet, meghittséget. Mindazt, ami két ember között csak történhet együttéléskor. Mindezt addig fenntartani, míg a kő lüktet. Fontos a meditációt nem lezárni, hanem egész nap vele foglalkozni, vele elaludni és vele ébredni
Ha kisbabát szeretnénk a babagondozás gyönyörűségét elképzelni, ringatni, etetni, pelenkázni, vele játszani, mesélni és énekelni neki. Mintha már a karjaimban tartanám. Ez az egyetlen kivétel, amit a párunkkal együtt kell csinálni. (a meditáció).
Ha a sikert szeretném, ugyanúgy elképzelem. Azon a területen, ahol ezt el szeretném érni, élni kell gondolatban. Amire vigyázni érdemes (tapasztalat) az elérendő cél mindig a jelenben, vagy a múltban legyen, mert ha a jövőben képzelem el az bizony mindig jövő marad. Tehát nagyon fontos az időzítés.
Folytatván a gazdagságról a jólétről való meditáció lényegét. Nagy tévedés, hogy az emberek a pénzt szeretnék megkapni. Nem a pénzre kell koncentrálni, hanem a rajta megvehető kényelemre, luxusra. A házra, kocsira, jól működő üzletre, vagy vállalkozásra. Azért mert a pénz a katalizátor energiája és nem az elérendő cél. Tehát azt kell elképzelnem, ahogy én szeretném a kényelmet, luxust. A szép házban élni kell gondolatban a mindennapi életet. Ha gyerekeim vannak az ő pazarul berendezett szobáit, közös hálószobámat a párommal. A dolgozó szobát, lehetőleg mindenkinek külön helyiséget. Ha szeretünk olvasni pazar könyvtárat. Ha szeretjük a bort, finom borokkal teli pincét. Ha kocsit is szeretnénk a páromnak és nekem is legyen ne függjünk egymástól. Elképzelni a kocsinak a garázst is, ahogy gondozzuk az autónkat. Kedvenc sportunkat is elképzelhetjük a házunkba akár tornatermet, úszómedencét. Fontos, hogy ne szabjunk határt a fantáziánknak. Egy pillanatig se inogjunk meg a hitben, hogy nem sikerülhet, mert bizony akkor nem fog sikerülni. A kő ereje csak támogat, a fényt, a tudatunk erejét tudja befolyásolni, de helyettünk a munkát nem fogja elvégezni.
Nagyon jó terület még a testtudat programozása magunk mellé állítása. Sajnos az emberek a testüket csak egy koloncnak érzékelik, egy szükséges rossznak, amivel mégis foglalkozni muszáj, mert a komfort érzést csak a testtől kaphatom meg: amikor jól működik nincs vele semmi baj legalább is tünetileg. Pedig a test hatalmas erőt képvisel és ezzel az erővel gazdálkodni lehet. Hiszen a testünk él és mint ilyen intelligenciával bír, az elménktől függetlenül. Ha tudatosan kommunikálok vele, ha odafigyelek rá, ha szeretem engem szolgál, és nem megy a saját feje után, ami egyáltalán nem biztos, hogy nekem jó. Ezért én a vizet, amit megiszom ugyanarra a kívánt célra programozom, mint a meditációs kövemet. Erre a célra 1cm átmérőjű hegyikristályokat használok. Ezeket a kis köveket egyenként ivóvizes palackba teszem. Huszonnégy óra múlva a víz átváltozik a programnak megfelelően megváltozik a víz íze. Majd amikor kiürül a palack a kővel együtt hagyok a palack alján egy ujjnyi vizet és úgy töltöm fel vízzel. A víz és a kő 12 órára csökkenti a programozás idejét. Ezzel a vízzel főzöm az ételeimet is. De gondosan ügyelek arra, hogy a testemnek megszeretgetett ételt, és italt vigyek be. Ezt a cselekvést régen ételáldásnak hívták. Mivel én vagyok életem istene, én úgy gondolom, hogy a testembe bevitt étel, ital a saját szeretetemtől átitatva az igazi áldás. Úgy gondolom, hogy ez nem kétséges, hiszen a tudomány által tudjuk, hogy testünk 75%-a vízből van. A víz pedig a tudomány által bebizonyított tény, hogy befolyásolható. Tehát hatalmas potencia amivel élni kell!
Visszatérve az ékszerekre, mivel sokan nem szívesen hordanák, vagy tartanák magukon éjjel és a párna alatt sem biztos, hogy jó helyük van hiszen sérülhetnek. Ezért az elérendő céllal programozott nagyobb követ érdemes a párna alá tenni pl: egy nagy ametisztet (pihentető alvást hoz) azért, hogy a programmal éjjel-nappal együtt legyünk, energiája testünk energiájában legyen.
Érdemesnek tartom, hogy környezetem is tele legyen a kíván céllal programozott kövekkel dísztárgyakként és használati tárgyakként is. A konyába edények, tányér, mozsár, különböző tálak, poharak, bögrék. A szobákban szobrok, faliképek, de akár dohányzó asztal, íróasztal azokra felszerelési tárgyak: hamuzó, mécses tartó, gyertyatartó, vázák, órák. Állunk rendelkezésedre, beszerzésük folyamatban.
Beszélni szeretnék még a programozás másik áldásáról is nevezetesen: ha a kő programozva van, a program megvédi, nem tud belemenni semmilyen energetikai szennyeződés sem. Nem kell őket tisztítani! A program kitölti azt a helyet, ahova a szennyeződést magukba szívhatnák.
Természetesen a kövekben az eredeti ősprogram is dolgozik egyforma intenzitással és beletett programmal. Amit kivenni nem lehet belőlük. Ezért szoktam javasolni a hasonló programozást. Sőt úgy tapasztaltam, hogy egymást inkább felerősítik, mint elnyomnák.
A programozás áruházunk szolgáltatása darabonként 1000 Ft. A vízváltoztató kövek programozása független a darabszámtól. Egy személynek bármennyit kér az egész 1000 Ft.
Kívánok sok sikert és nagy élményeket
Adorján Zsuzsa

Feng shui:
Amikor eljutsz oda kedves barátom, hogy változni, változtatni akarsz! Amikor belefáradtál mind abba ami van! Akkor talán rádöbbensz, hogy nem elégít ki a környezeted energiája. Nem tetszik valami, mintha nem lenne a helyén, valami nem elég érdekes, nem elég színes, nem visszhangoz téged, nem érzed benne jól magad! Amikor eljutsz eddig a pillanatig, hogy szabadulni szeretnél! Pedig csak a körülötted lévő energiát kellene kiegyensúlyozni, a teret átrendezni, hogy megtaláld a harmóniát, a békét, és ennek ölelésében átadhasd magadat önmagadnak. Álmodozni igazán csendben, békében, harmóniában lehet, de dolgozni is! Sőt családdal munkatársakkal együtt lenni is. Nem mindegy hova megyek haza, és az sem hogy hogyan. Milyen érzéssel ébredsz reggel, örülsz a napnak? Alig várod, hogy tetre készen beérj a munkahelyedre és jókedvű munkatársakkal- vagy csak körülvéve- végezd a munkádat? Milyen érzéssel pillantasz körbe, amikor felpillantasz a munkádból és szemrevételezed a munkahelyed? Örülsz, hogy ott vagy? Tetszik neked?
Vagy csak annyi, hogy új érzésre vágysz, új hangulatot akarsz? Ajánlom neked a feng shuit. A feng shui a körülötted levő energia. Mindazon tárgyaknak is, de növényeknek és az univerzum energiája is, amely körül vesz Téged. Ezt az energiát a kínaiak csínek hívják és ez a tudomány tőlük indult el. Segítségével rendet, harmóniát teremthetsz magad körül. Van erre számtalan szakirodalom ezért én ebbe nem kívánok belemerülni csak az alapokat mondanám el, és azt, hogy tapasztalatom szerint hogyan lehet a csí energiát még a kövekkel is megemelni. Számtalan ötletet javasolhatok itt is az alaptörvény, hogy minél nagyobb a kő annál nagyobb az energiája, annál hamarabb indul be a változás. Fontos a velük való kapcsolat, hogy kommunikálj velük meg-meg simogasd őket mikor elhaladsz mellettük. Kérd, hogy teljesítsék be programjukat. A feng shui tulajdonképpen Isten szeretetének energiája. Mivel szabad akarat van tudatosságomtól függ, mennyire élek vele harmóniába. Mennyire vágyom az egyensúlyra, békére, jólétre, sikerre, egészségre, a Vele való kapcsolatra. Egyik leghatásosabb eszköze ennek az ima, és annak is a leggyorsabb változata, melyet azonnal használhatsz, mert mindig kéznél van, ez pedig szereteted fényének küldése annak az embernek, akiért imádkozni akarsz és lásd magad előtt a boldogságtól nevető arcát. Ezt éber állapotodban hétköznapi tevékenységeid közben is azonnal végezheted, hiszen nem véletlenül jutott az eszedbe, merült fel előtted az arca, még akkor is, sőt akkor igazán, a valami neked fájdalmat okozó tevékenységet végzett, bántott téged. Küld neki szereteted fényét, lásd őt nevetni és magadban egyensúlyozd ki azt az energiát, melyet ő képvisel benned. Ezért magadért imádkozol, ha érte végzed a fényküldés munkáját. Nagyon hatásos még a szertartással végzett ima meditáció (gyertya gyújtás, füstölő gyújtás, a meghatározott időpont, amit előre eldöntesz, ha elérkezik az időpont, akkor letelepszel Isten elé és elétárod kéréseid, vagy ringatózol szeretetébe, megkérdezed Tőle mi az amit tudnod kell. Ennek a tevékenységnek az állandó rögzítése a kövekbe tett program. Hiszen a kövekbe tett program a létezésben állandóan zengett ima, Isten szeretetébe bekapcsolja a program tiszta szándékát és azt, aki kérte azt. A kő energiája adja a szándékod erejének az energiát áradássá növelve azt, és állandóvá téve. Hatalmas erőpotenciát hordozva ezzel a TE javadra. Téged segítve és kiegyensúlyozva. A másokért való szolgálat, a szereteted fényének küldése a leggyorsabban és leghatékonyabban indítja be körülötted a csít, vagyis Isten szeretetének az energiáját. Ez a szolgálat az, amely egyensúlyba hozza körülötted és benned ezt az életerőt. Tiszta szándékod kinyilvánítása, állandó áramlásra késztetve pedig a körülötted lévő tárgyak (ők is tudatosak hiszen Herzben mérhető energiából vannak, és az energia mindig a tudat hordozója) szeretetedben való kiegyensúlyozása, és ennek lehorgonyozása. Hiszen a program a kőben állandóan imádkozik helyetted. A feng shui térrendezésének alapja a bágua ház, amely kilenc részre osztja magát, vagyis kilenc házra. Ez a kilenc ház életed minden megnyilvánulását magában foglalja. Természetesen Isten szeretetében annyira, amennyire elfogadod azt, hiszen szabad akarat van. Ezt a bágua térképet helyezd rá lakásod vagy házad alaprajzára úgy, hogy a karrier háza a bejárati ajtóra essen. Itt hívom fel a figyelmedet arra az univerzális törvényre, mely hasonló a hasonlót vonzza. Ez oly mértékben igaz, hogy ha átvizsgálod életedet rájöhetsz, hogy életed ennek iskolapéldája. Ezt én keményen megtapasztaltam. A körülöttem élők életét nagyító alá vettem (ő nem tudott róla) és ugyanezt tapasztaltam. Mindaddig, míg azt vártam, hogy Isten tegyen értem valamit, mert imádkoztam nem történt semmi. Vártam és vártam, de akkor mikor ezt meguntam és szándékom kinyilvánítottam, hogy változtatni akarok és hozzá fogtam a feng shui szerint átrendezni az otthonom és üzletem a körülöttem élőknek intenzíven elkezdtem küldeni szeretetem fényét és láttam őket boldogan nevetni, beindult az életem, mert szándékom kinyilvánítottam és tettekre váltottam. Én elkezdtem a cselekvést és Isten bekapcsolódott az én cselekvés energiámba. Mivel része vagyok Istenek, és Isten az én részem, aki megmozdítja a libikóka egyik oldalát, a másik oldalt is mozgásba hozza. Így működik Isten (az én) energiája. Vedd nagyító alá, és meglátod megtapasztalod. Én is így jártam. Tehát nézzük szándékunk energiáját a változtatásban és induljon az az igazi élet, melyre mindig is vágyakoztam, és Te is vágyakozol!
Vegyük az első háznak a gazdagság házát. Ez a ház, melyből mindenkinek hiánya van. Ez a ház önmagam megnyilvánulásának háza, mely mindazt jelöli, mit megengedek magamnak. Vagyis önbecsülésem háza. Magabiztosság ez a ház az álmodozás, vágyakozás háza. Az önbecsülés azt jeleni, hogy álmaim vágyaim mennyire hiszem és tudom, hogy megvalósítom. Hiszen a gazdagság nem csak pénzt vagyont jelent. Hanem az erő, hogy magamat felvállalom, hogy mindazt, amire vágyakozom mennyire élem meg gondolati szinten, mennyi erőt nyomok bele a tudás erejét, hogy én azt élem, fizikai síkon is megtapasztalom ez pedig nem más, mint az anyag megteremtése. Tudatosságom erejével magamhoz vonzom. Ehhez pedig bátorság kell. Kitépni magad a társadalmi tudatból. Nem menni a megszokott úton, nem azt csinálni, mint a többi ember, hanem bátran új ösvényre lépni és saját vágyaimat elérni, mert elképzeltem magamnak és meg akarom kapni, élni, élvezni akarom végre. Ezért ez a ház az ötlet, a merni cselekedni (cselevés az is ha elképzelem mintha már az enyém lenne) és a cselekvést élvezni és tudni, tudni, hogy az enyém és meg is fogom kapni. Legyen ez pénz, luxus, tudás vagy egészség. Lényem olyan gazdagsága és öntudata, mellyel merek merni és végre mindent magamhoz vonzani, amit részletesen meg akarok ismerni. Ez a ház tehát a játszani merés háza. Ez a ház a piros, vörös szín energiáját hordozza, a vér színét. A vér az életerőt a megnyilvánulni akarást hordozza, de már tettekben. Ezt a házat tehát mindazzal rendezzük be, ami számodra a gazdagságot jelenti. A gazdagság háza a bejárati ajtótól a legtávolabbi sarok balra. Itt fakad fel a forrás az élet vizének forrása. A víz pedig önszereteted, önbecsülésed áradása. Gazdagságod, vagyonod, vagyis tudásod tárháza. Az energia, hogy mennyire mersz tudni és tudásod mennyire mered megvalósítani gondolatban, mennyire mersz álmodozni, vágyakozni. Mivel önmagad teremted valóságodat, vagyis mindig azt éled amit elképzelsz, és olyan minőségben amennyire szereted magad, annyira veszed birtokba gazdagságodat. Ebbe a házba kell a szökőkutat elhelyezni. A szökőkút mivel a forrást a szeretet forrását szimbolizálja érdemes ásványból megvásárolni pl: gránitból, márványból. Kutad kavicsokkal, kagylókkal teleszórni. A szökőkút felszökő vizébe egy hatalmas csúccsal felfelé álló hegyikristályt állítani, melyre ráhullik a víz. Hiszen a víz elpárolog, pótolni kell ezért a hegyikristály hatalmas potenciállal programozza a vizet, mely nyersen hullik a kristályra. A szökőkút testét a hegyikristályt beprogramozom a gazdagság programjával legyen az bármi a számomra. Aktiválom ezzel életem gazdagságának forrását, a tiszta szándék imádságát, hogy végre mindazt magamhoz vegyem ami az enyém. A következő lépés eldönteni a forrás milyen irányba hagyom áradni? A spirál energiáját merre hagyom tekeredni a hírnév felé (a gazdagság háza melletti ház szembe van a bejárati ajtóval a karrier házával) amely a szél háza (a feng shui vizet és szelet jelent) vagy az egészség háza (az elmélkedést jelképezi), mely balra van a bejárati ajtótól (karrier háza) a gazdagság mellett. Induljunk most el a hírnév felé, mert ez a ház a hírnév háza, melynek energiája szintén piros, az erő színe ereje. Vagyis a széle mely hírül viszi gazdagságomat, tudásomat, tudásom bölcsességét, vagyis milyen mértékben és hogyan használom életemben a tudást, melyet birtoklok. Ezt teríti szét a világban. Itt is hatalmas hegyikristályt alkalmazok, hiszen a hegyikristály hordozza a fehér fényt, mely maga a szivárvány, mely tudásom égboltját borítja be és magába hordozza a vörös színt, a tudás, hatalmi tudás erejét. A kristályba beleprogramozom a hírnév esszenciáját, hogy erősítse, emelje fel tiszta szándékom oltárát, hogy ÉN VAGYOK Isten megnyilvánult része VAGYOK, mely maga a szeretetben áradó tudás. Szereteté mit magamért teszek, mi én vagyok azt adom másoknak ha elfogadják. Lépjünk most tovább a szerelem házába, mely a bejárati ajtótól jobbra a legtávolabbi sarok, ez az a ház, melyben az ágyamat helyezem el. Az ágy az az oltár, melyben átadom magam, lemondok magamról, vagy feloldódok Istenben. Ez az alvás. Ebben a házban az ágy maga az oltár. Ez a ház rózsaszín. A földi az emberi szerelem oltára is, vagyis a szexualitásé. Ezért sok kis hegyikristályt programozok, és egy kört rakok ki belőlük az ágyban a matrac alatt, hogy minden tevékenységem (alvás, szex) ebben a körben történjen. A program a beteljesült orgazmus, a kiegészülés, az Istenben való feloldódás programja. Legyen ez az Isten akár a párom. Az odaadás, az elfogadás egyensúlya. Haladjunk tovább spirál mentén, lépjünk a kreativitás házába. Mely maga a szél suttogása isten hangja az ötleteké. Ennek a háznak a színe a gyöngyszürke, vagy az ezüst a vízé, mely mindenhova befolyik és elfolyik. A szélé, mely a vizek felszínét felborzolja. Ebben a házba is hatalmas hegyikristályt programozok, de itt gömb formát, vagy legalább is élek csúcsok nélküli hegyikristályt. Mert az a forma szétszórja az energiát. Ha bárhol vagyok a világba akkor is meghallom Isten hangját azt sugározza. Ebbe a kőbe a kitárult felfogóképesség, megértés, intuíció programját teszem bele. Lépjünk tovább a spirál mentén. A következő ház az utazás, segítő entitások háza. Vagyis az emberi és fénycsaládom háza. Ez a ház szürke színű, ami a fekete és a fehér keveréke. Az egyensúly színe, hiszen a két szín között középen helyezkedik el. Ennek a háznak a bizalom a programja. Mennyire bízom fénycsaládomban, szerettükben, gondoskodásukban. Mennyire merem magam átadni ölelésüknek, hogy megmutassák világomat beutazva azt. Következő ház a karrier háza, melyben a bejárati ajtó van, ennek a háznak sötétkék a színe, mellyel élem már tudásomat és a megjelent fizikai világomban. Itt két kristályt programozok a karrier programjával és a bejárati ajtó két oldalára helyezem őket. Tovább lépek a spirálon a tudás, tanulás házába mely világoskék. Ez a ház a kitágult értelem háza, mellyel be tudom fogadni a tudást. A tanulásé, hol a megszerzett tudást megélve bölcsességé párolom azt. Itt a mindentudás programját teszem a kristályba. Továbblépek a spirálon és megérkezek az egészség házába, mely fűzöld színű és az elmélkedés háza vagyis mi miért történik velem, miért vagyok beteg. Miért az az éltet élem, amit élek? Itt a kristályba az egész-ség programját teszem. A következő ház a gazdagság háza mellyel zárul a kör, de ebből kilépve belépek középre vagyis széthúzom a kört és indítom a spirál energiát, mely hazavisz az egyensúlyba. A középső ház napsárga. Ez a ház tudásom bölcsességem szeretetem esszenciája, mely VAGYOK, AKI VAGYOK, ÉN VAGYOK energiája. Itt a kőbe beleteszem az emlékezés programját, Istenségemre emlékezés és az emlékezés ünneplésének programját. Most vegyük át újra a házakat, és nézzük meg mi a teendő a gyakorlatba. Gondolok itt pl: hiányzik egy ház a táblázatban, vagy csak egy fal van meg a házból. Itt nagy segítség, hogy tudjuk milyen színek hordozzák a házakat. Például a gazdagság házát megtámogathatom fotókkal ékszerekről. Lehet a szökőkutat fotóval is ábrázolni és a kristályt a fotó elé tenni. Ebben a sarokban érdemes tartani az értékeimet, mindazt, ami számomra érték, nem csak a pénzt. Ide érdemes kitenni annak a háznak, kocsinak hajónak, repülőgépnek vagy bármilyen vágyott dolognak a fotóját, amit birtokolni szeretnénk. Ha az ablakra esik a sötétítő függöny piros legyen, és erre tűzzük rá a fotókat a kristályt az ablakpárkányra tegyük. Az ablakpárkányra kereklevelű növényeket rakjunk, mert levelük pénzérme formájú. Piros és kék színű virágok is erősítik az energiát. De ha a gazdagság háza csak egy fal, mert a többi hiányzik, a falra kell tenni a fotókat szépen megkomponálva. A hírnév házában szintén hasonló ötletességgel lehet élni. Például a kristályt megvilágítani a házban, hiszen a hírességek reflektorfényben élnek. Ha ablak van ebben a házban a függönyre piros, lila pillangókat tűzhetek, hogy csak vigyék a jó híremet. Ha csak egy fal, a falra fotókat tehetek, a kristályt a falon egy polcra helyezhetem. A szerelem házba szerelmet szimbolizáló gerlepárok, az ágyra szív díszpárnákat tegyünk. Színe rózsaszín és mindig párban legyen. A szerelem házába erotikát ábrázoló képeket és szobrokat is helyezhetsz. Tedd félre szégyenlőséged és engedd szabadon fantáziád, és ne mutasd meg senkinek. Hiszen a titok a Tied, hogyan miképpen engeded át magad Istennek. Továbblépve a kreativitás házába, ott tartsd verseidet, vagy a megírt regényedet. Ide helyezd gyermekeid rajzait, ha még nincs gyermeked, akkor csak gyermekrajzokat. Aktiválják a Benned Élő Gyermek fantáziáját, hogy merj játszani. Gyöngyszürke függönyök és ilyen falszín társul e házhoz. Ezüst színű tavak vizében játszadozó vízi tündérek fotója, rajza a falra. Minden, ami gyermekséged játékosságának szimbóluma, ami kreativitásod beindíthatja. Már az, hogy ezt a házat és a többit is berendezed maga a kreativitásod megnyilvánulása. Lépjünk tovább az utazás, segítő entitások házába, mely a bejárati ajtótól jobbra, a karrier háza mellett van. Itt tehetsz ki fotókat szellemi vezetőidről, vagy őket szimbolizáló fotókat pl: Jézus, Szűz Mária. Hiszen ők azok, akik téged segítenek. Mindannak szimbólumát, amit Neked az egyensúly jelent, vagy a bizalom jelent. Ezek lehetnek a természetből vett képek pl: óceán, vízből kiugráló delfinek. De kirakhatod a föld azon tájainak fotóit is, ahova el szeretnél utazni. Tudd, hogy ott vagy, ahogy nézed őket, mindig jelen időben. A karrier házában, melyben a bejárati ajtó nyílik, mely a mélység színét hordozza a sötétkék szín az uralkodó. Sötétkék színű tárgyakkal rakom meg. Sötétkék legyen a lábtörlőd is. A mélységet sohasem lefelé képzeld el, hanem befelé. Tudásod tudásának mélységeiként. Annak megéléseként, hisz ez a karrier, hogy élni merem-e. Itt is engedd el a fantáziádat bátran, helyezd el ebbe a házba mindazt mi számodra a karriert jelenti sötétkékbe. A következő ház, mely a tudás, önművelés háza, tedd a falra a diplomáidat. Ebben a házban kell kitenni a falra vagy bárhova a kardgyűjteményed, vagy csak fotót róla, ami az éles elmét szimbolizálja. De lehet kés is. Vagy mindazt, mi számodra az önművelést szimbolizálja világoskékben, mely a világos elme színe. Következő ház az egészség, család háza. Fűzöld színben ebben a házba növényeket rakj, vagy fotókat róluk. A családodról itt rakd ki a fotókat, hiszen velük együtt vagy egész itt a harmadik dimenzióban, a dualitásban. Mindarról, ami számodra az egészséget az egészet jelenti zöld színben ha meg tudod oldani. Belépünk a kör közepébe és itt napsárga színbe helyezd el istenséged szimbólumait, de a programozott kristály is megfelel és elégséges a sárga színnel. Ami lehet egy polc vagy asztal. A kristály alatt sárga színű terítővel vagy csak szalvétával. Vagy ötletesen felhelyezed a falra a kristályt, hogy el tudjatok járni alatta. Nincs számodra megkötés semmi, engedd alkotni fantáziádat. A munkahelyeden, ha az egész helyiséget nem rendezheted át az íróasztalt biztosan. Azon igyekezz, hogy íróasztalod ne legyen háttal az ajtónak, ablaknak, mert a csí ott lép be a helyiségbe, ne legyél az útjába. Vedd elő intuíciód, megérzéseid. Legyél bátor és merész, aktiváld kreativitásodat. Sok sikert kívánok neked Adorján Zsuzsa
Kérdésedre természetesen beprogramozom a köveket és a program szövegét is elküldöm neked!