Vásárlás
Ahhoz, hogy a kiválasztott terméket megrendelje, nem kell mást tennie, minthogy az Áruház kínálatában a kiválasztott termék melletti "Megrendel" ikonra kattint. Ezt követően a termék az Ön kosarába kerül.
Kosarában tetszőleges számú követ, terméket elhelyezhet, akár több darabot is rendelhet ugyanabból. A kövek, termékek darabszámát úgy módosíthatja, hogy a kövek, termékek mellett levő beviteli mezőbe beírja a megfelelő darabszámot, majd ENTER-t, vagy a "Megrendelem" feliratot ütve nyugtázza azt. Ezután az oldal frissül.
A megrendelés véglegesítéséhez a következő oldal kitöltése is szükséges, melyben nevét és postázási adatait, megrendelésének módját rögzítheti. Kérjük a pontos adatokat megadni a biztos szállítás miatt. Majd a lap alján a megrendel feliratra kattintva kész a rendelés.


Megrendelés
A rendelés beérkezéséről automatikus értesítést küldünk Önnek e-mailen. A rendszer ezt követően kezdi meg az Ön megrendelésének tényleges feldolgozását. A rendeléseket a rendelkezésre álló készlet erejéig teljesítjük. A beérkezett rendelések feldolgozása után Önt egy újabb e-mailben értesítjük a sikeres készletfoglalásról, valamint jelezzük, ha bizonyos termékek átmeneti készlethiány miatt nem szállíthatók. Ezeket a tételeket automatikusan töröljük a megrendeléséből. Végül a csomag elkészülte után még egy értesítést küldünk a kiszállításról, melyben megtalálja a csomagazonosítót és a kiszállításra kerülő tételeket.


Szállítás
A raktáron lévő kövek, termékek szállítási határideje 1 munkanap. A munkanapokon 17 óráig leadott rendeléseket a következő munkanapon, a pénteken 17 óráig leadottakat hétfőn, a hétvégi rendeléseket pedig a következő hét keddjén szállítjuk ki. A kiszállítás előtti napon e-mailben értesítjük Önt a csomag feladásáról.
Az előrendelt termékek kiszállításának idejét a megrendelés folyamán határozza meg: azonnali, vagy a következő megrendelésével együtt történő szállítás. Természetesen minden szállításnak külön költsége van. A termék beérkezéséről rendszerünk automatikusan e-mailben értesíti Önt.
A megrendeléseit a GLS Hungary, vagy a Posta csomagszállító szolgáltatásával juttatjuk el otthonába, vagy akár munkahelyére. (Postai úton, postafiókcímre nem kézbesítünk.) A szállítás költsége a mindenkori postai vagy GLS érvényes ártáblázata alapján kerül kiszámításra. A GLS a csomag feladását követő munkanapon 8-17 óra között szállít az Ön által megadott címre, előzetes egyeztetés nélkül. Kérjük, hogy olyan szállítási címet jelöljön meg a megrendelésnél, ahol Ön napközben is elérhető. Kérjük, hogy az adatainál a telefonszámát is adja meg, hogy ha kézbesítés közben bármilyen probléma felmerülne, a GLS felvehesse Önnel a kapcsolatot. A kiszállítási értesítőt követő munkanapon a csomagazonosító szám segítségével Ön is érdeklődhet a csomag állapotáról a GLS Ügyfélszolgálatán. Az ügyfélszolgálat a 06-1/802-0265 telefonszámon érhető el munkanapokon 7-19 óra között. A csomagküldõ szolgálatot az alábbi weblapon is elérheti: http://www.gls-hungary.com.


Fizetés
A megrendelt termékek árát és az esetleges szállítási költséget minden esetben utólag, a csomag átvételekor kell a futárnak, vagy a postásnak kifizetnie. A fizetés készpénzben történik, utánvéttel. Utalvánnyal vagy bankkártyával történő fizetésre nincs lehetőség.


Vásárlás külföldről
Külföldi megrendelés esetén a kövek, termékek értékét, a postaköltséget és a banki költséget előre kérjük kifizetni. Ha megfelel Önnek ez a lehetőség, megrendelése ugyan úgy történik mint belföldi megrendelők esetén. Munkatársunk valamennyi költséget kiszámolja, és elküldi Önnek bankszámlaszámunkat és banki adataival együtt. Megrendelését a Magyar Posta Zrt. rendszerén keresztül juttatjuk el Önhöz, a Magyar Posta Zrt. mindenkori nemzetközi díjtáblázata alapján. (A díjtáblázatok letölthetők a www.posta.hu oldalról.)


Kapcsolat
Ha bármilyen kérdése vagy észrevétele van szolgáltatásunkkal kapcsolatban, kérjük, jelezze a következő elérhetőségeken:

Ha kérdésed van, állok rendelkezésedre.
Tisztelettel: Adorján Zsuzsa
Tel: 06 52/ 271-131; 06 20/410-8276; e-mail: info@gyogyitaskovekkel.hu