Topáz

Szakirodalom szerint:
Tulajdonságai: Szín: aranysárga, barna, kék, színtelen, vörös-rózsaszín Porszín:fehér Mohs-keménység:8 Sűrűség:3,49-3,57 Kristályszerkezet:rombos Átlátszóság:átlátszó, áttetsző Képlet:Al2((F,OH)2ISiO4) Előfordulás:USA, Mexikó, India, Ausztrália, Dél-Afrika, Pakisztán

Az igazságot és a megbocsátást támogatja. Rávilágít céljainkra. Elűzi a bizonytalanságot. Vibráló energiája örömöt, nagylelkűséget, bőséget, jó egészséget biztosít. Hatékonyan tisztítja az aurát, mélyíti a relaxációt, oldja a feszültséget. Magabiztossá tesz.arany topáz:


Szakirodalom szerint:
Tulajdonságai: Ásványtanilag: foszfortartalmú alumínium szigetszilikát Kristályszerkezet: rombos Keletkezés módja: vulkáni Gyógyítja: ideg, emésztés, étkezési probléma, anyagcsere, női termékenység. Az aranytopáz a kettes csakrába, a solarba, és a harmadik szembe kapcsolódik. Ez a kő az öntudat, a ki vagyok én köve. Segítségével, mivel a tudat legalsó síkját átvilágítja (solar) megérthetem mi az a gondolat minta, és érzelem, ami elválaszt istenségemtől. Amikor megértem, hogy régi megrögzött gondolat láncol le, félelembe burkolózva hozzáfoghatok a munkához. A félelet kioldozva (magától nem múlik el, mert én csináltam, az én teremtményem), ami átadja tudását, ha szembe fordulok vele könnyen tudatosodik a gondolat minta, amit most már megváltoztathatok, mert rájöttem hazugságaira. A hazugságaival láncba tartotta nagy vágyaim beteljesedését. A bilincsek lehullásával beindulhat a munka, először a tervezés, majd annak megvalósulása. Mindez csak a tiszta szép gondolatok megvalósulásával.

sárga topáz:


Szakirodalom szerint:
Tulajdonságai: Ásványtanilag: krómtartalmú alumínium szigetszilikát Kristályszerkezet: rombos Keletkezés módja: vulkán Gyógyítja: emésztés, anyagcsere, gyomor, hasnyálmirigy, vékonybél. A sárga topáz a solarba és a szívcsakrába kapcsolódik. Ennek a kőnek a segítségével felmérhetem értékeimet. Mindazt, ami vagyok, de azt is feltárja ami lehetnék. Megmutatja a hogyanját is, mi az, amit el kell hagynom, és mi az, amit magamhoz kell vennem, hogy enyém lehet, ami lehetnék. A szellemi értékeimet csak szeretettel vehetem magamhoz, mert növekedni csak a szeretet által lehet. Az önszeretetemet új alapokra kell helyzenem, de szeretetemet árasztanom is kell a külvilágra, és ez az ami emel. Ez a munka talpra állítja önbecsülésemet, és magamhoz vehetem értékeimet.

színtelen topáz:


Szakirodalom szerint:
Tulajdonságai: Ásványtanilag: alumínium szigetszilikát Kristályszerkezet: rombos Keletkezés módja: vulkáni Gyógyítja: anyagcsere, látás, szem. A topáz a solarba, a szívcsakrába, és a torokcsakrába kapcsolódik. Ez a kő megmutatja számomra a tudásom valóságát, de feltárja mindazt, ami még hiányzik a teljesség tudásához. Segítségével megérthetem milyen módon kell még dolgoznom a szeretettel (önszeretet másoknak árasztása), hogy a tudás teljességébe emelkedhessek. Végre isteni tudatosságom az enyém legyen

Vissza a névsorszerinti mutatóba<<< A horoszkóp oldal Itt Tovább a következő oldalra >>>