Mesterkristályok

Mesterkristály 1:


- Köszöntelek kedves Kuthumi, köszönöm, hogy vállaltad a beszélgetést.
- Szívesen kedvesem, örömmel teszem, örülök, hogy ráálltál a kommunikáció ezen fajtájára velem, hidd el sokkal egyszerűbb lesz az információkat testvéreid elé tárni.
- Köszönöm a segítséged.
- Kedves Kuthumi beszélgessünk a mesterkristályokról, akik a DNS változását segítik. Lehetne egy kicsit részletesebben beszélni róluk, mi az, amit tesznek a DNS-el, vagy DNS-en?
- A kristályok benneteket , mint elmét tartanak egyensúlyban, hogy rálássatok, észrevegyétek az akadályt, az érzelmi blokkot, ami a DNS változását akadályozza. Segítenek a kioldásában úgy, hogy tudatosítanak téged, mint az elmét, aki vagy!
- Ez érdekes, még soha nem gondoltam magamra úgy, hogy én az elme vagyok.
- Pedig így van, és az elme pedig a jelen pillanat gondolata!
- Adtál egy kis gondolkodni valót drága Kuthumi.
- Ez célom volt!
- Köszönöm. Folytassuk az ametiszttel. Beszélnél róla egy kicsit részletesebben?
- Szívesen. Elmondtam, hogy a DNS első szálát tartja, segít erős alapot létre hozni, tudatosságot, felébredést, hogy a földi létnek rejtett, és sokkal nagyobb célja van, mint eddig gondoltátok. Az ametiszt a 8- as szám energiáját hordozza az pedig a felelősség energiája. Tudatosak lesztek isteni tervetekre, de a végrehajtás csak akkor indul be, ha engedélyt adsz rá, és felelősséget vállalsz érte!
- Mit jelent pontosan a felelősség vállalás ebben az esetben?
- Az ametiszt ráérzést ad a jövőre, az isteni terveddel kapcsolatban, és tudatosodik benned, hogy mindaz, ami történik veled, azt te indítottad be, azt te teremtetted. Tehát senkit nem okolhatsz érte.
- Leállíthatom isteni tervemet?
- Nem! Ha beindítottad, már nem állítható le, csak lassítható. Ha úgy érzed nem tudod követni az eseményeket, kérd a segítségünket !
- Értem. Van-e jelentősége, hogy az ametiszt az első réteg köve ?
- Természetesen van! Amint tudod tudat tágító, és az új kor a tudatosság kitágulásáról szól, hogy a tudásotok erejét magatokhoz veszitek. Vissza veszitek életetek irányítását a saját kezetekbe.
- Az egyes, vagy első réteg is hordoz jelentést?
- Igen! Az egyes szám az új kezdeteket jelenti! Ha engedélyt adsz a terv beindulására életed megváltozik, gondolkozásod átalakul!
- Bárki, akinek az életében megjelenik az ametiszt ezt a tudati folyamatot indítja be, hogy meg fog változni az élete. Az már rajta múlik, hogy mennyire gyorsan zajlik le. Amint azt te is tapasztaltad kedvesem.
-Köszönöm kedves Kuthumi mester.
- Szívesen kedvesem.

Mesterkristály 2:


- Köszöntelek kedves Kuthumi mester, folytatjuk a munkát?
- Köszöntelek, igen kedvesem folytatjuk!
- Kedves Kuthumi most a kvarc kristályról beszélj kérlek !
- Amint tudod a hegyikristály a DNS második szálát tartja, és a kettes szám energiáját hordozza. A hegyikristály a kövek joly joker, mert minden rendszert kiigazít. A legmagasabb frekvenciájú energiával rezeg. A kövek piramisának csúcsán helyezhető el. A hegyikristály minden energetikai munkára alkalmas, mert ő mindenre emlékszik.
- A kövek kapcsolat a földi sík, és lélek síkja között, kapuként képzeljétek el őket, bejárat ők az érzelmek világába.
- Erős rezgést bocsátanak ki és ezzel vonzzák magukhoz az embereket. De ezt mint a kövek nagykövete, te már tudod.
- Köszönöm kedves Kuthumi, most beszélnél a DNS-re való hatásáról?
- Igen, természetesen!
- Amint tudjátok, a lélek az az energia rendszeretek mely minden eseményeteket megőriz érzelmek formájában.
- A DNS második szála az Akasha krónikával van kapcsolatban, (az Akasha krónika a földi történéseitek lenyomata, vagy könyve )amely a lélek tartozéka. A hegyikristály egyensúlyt tart fenn a DNS-ben, hogy a törvényből a lélek könyvében ki ne billenjetek (érzelmeitekben). A lélek könyvének 7 lapja van (a 7 csakra,) amelyen az anyagba ereszkedtetek. Szorosan kapcsolódik az első réteghez, mely az élet feladat beindítását aktiválja. A kettes réteg a lélek könyvét lapozza, vagy a lapozást el kezdi. Elkezdtek visszafelé haladni a csakra rendszeren.
- Köszönöm, és hogyan segít ebben a hegyikristály?
- A hegyikristály a kettes energiáját hordozza, a kettes hiányt jelent. A hiány késztetést von maga után, cselekvést, hogy megszűnjön, feltöltődjön, kiegészüljön, ezt adja meg a hegyikristály, mint katalizátor. Kiegyensúlyoz, ki egészít, míg a megértés megszületik és a lélek könyvében lapozás történik.
- Kuthumi mester, ez nagyon érdekes, köszönöm szépen!
- Szívesen kedvesem!

Mesterkristály 3:


- Köszöntelek kedvesem!
- Köszöntelek kedves Kuthumi, dolgozzunk?
- Igen! Folytassuk a mesterkristályok bemutatását, a tigrisszemmel. A tigrisszem a harmadik réteg segítője, és az egyes szám energiáját hordozza.
A harmadik réteg a felemelkedés rétege, a kommunikáció, az ima rétege. Amint a harmadik réteg aktiválódik, egyre többször kérdezitek meg, hogy ki vagyok én? Elfelejtettétek, a társadalmi tudat eltakarja bennetek ezt a tudást.
A tigrisszem az egyik legismertebb, és legkedveltebb kő. Mert véletlenek nincsenek, ösztönösen tudjátok mi visz benneteket tovább.
Nézzük meg közelebbről a tigrisszem szám misztikáját. Kezdjük a hármas számmal. A hármas szám a cselekvést jelöli, és ebben az esetben, a kommunikáció révén fel kell venni a kapcsolatot a bennetek élő Istennel. (ima, kérdezés). De felhívom a figyelmeteket még arra, hogy a tigrisszem a harmadik csakrába kapcsolódik, mely az intuitív megértések csakrája. Ezzel a csakrával értitek meg mindazt a történést, ami a külvilágból veletek történik, e csakra tisztasága által. Ez a tisztaság, e csakra a mérhetetlen sok felesleges gondolattól való folyamatos, és tudatos tisztítás, vagy tisztán tartás tisztaságában működik jól.
Most pedig nézzük az egyest. Az egyes az új kezdeteket jelöli, és ebben az esetben a kommunikáció cselekvése által, a kérdésből, hogy ki vagyok én, eljuttok a Vagyok aki Vagyok isten tudásába. Természetesen ezt így leírni egyszerű, és könnyű, a cselekvés pedig nehéz is lehet. De minden attól függ, hogyan álltok hozzá, és sajnáljátok magatokat, vagy inkább neki gyürkőztök, és hatalmas kíváncsisággal, és élvezettel végig mentek rajta. Az eredmény pedig leírhatatlan.
És végül, de nem utolsó sorban, mi mindig veletek vagyunk készen arra, hogy segítsünk, támogassunk, erőt adjunk. Ezért kérdezzetek, mindig kérdezzetek: mi az ami történik veletek, és miért?
- Nos kedvesem, elégedett vagy velem? Válaszoltam minden kérdésedre?
- Igen, és köszönöm szépen.
- Szívesen kedvesem!

Mesterkristály 4:


- Köszöntelek kedvesem, vedd a tollad, és írjunk !
- Igen kedves Kuthumi, köszönöm, hogy eljöttél, és dolgozunk.
- Elhozott hozzád a várakozás, a tied, és azoké akik várják a folytatást.
- Kedves Kuthumi elérkeztünk a negyedik fonathoz, és úgy érzem, hogy ez valami középpont?
- Jól érzed kedvesem, bár én alapnak nevezném, mert a negyedik DNS fonat, a szeretet szövete, mindennek az alapja. Ez a fogalom pedig sokkal többet jelent, mint azt ti gondoljátok. A szeretet egyenlő a tudással, a szerelemmel, és e szeretet egyenlő a csenddel. A csend pedig maga a soha nem múló pillanat, amely maga az ÉLET! De nézzük meg közelebbről: a negyedik fonatot a rózsakvarc támogatja, és a kő a négyes energiáját hordozza. A rózsakvarc közvetlenül kapcsolódik a szívcsakrához, és igen erősen támogatja az érzelmeiteket, és felerősíti nektek a környezet tükröződését. A negyedik DNS réteg hordozza a szeretet mindazt ami van-ját! Ez pedig jelenti, mennyire értem, és érzem, sőt tudom a szeretetet mindabba, hogy vagyok. Ez a vagyok a történéseim és azok résztvevői, amelyek én magam vagyok!
-Drága Kuthumi, ez egy kicsit nyakatekert számomra, lehetne egyszerűbben?
- Sajnos ennél egyszerűbben nem lehet átadni, a nyelv korlátai miatt, de olvasd el többször, és közben segítünk megérteni
- Köszönöm, így már megy!
-Örülök neki! Tehát ez a DNS réteg hordozza a családdal való történéseket, még pedig a vér szerinti család történéseit. A vér szerinti családod tagjaival van a legerősebb megállapodásod a legnagyobb tanulni valókról. Ők tükrözik számodra az önismeret legnagyobb leckéit. És mekkora az isteni kegyelem, mert a rózsakvarc gyógyítja a szív sebeit: ha megbántják a gazdáját, segít ki jönni a megbántottságból, fizikai síkon pedig szívritmus szabályozó, gondoljatok csak bele!
- Amikor tehát szembe helyezkedik veled egy családtag és családod többi tagja neki ad igazat, és hirtelen te a "fekete bárány " leszel, tudjad, hogy DNS-ed negyedik rétege aktiválódót, és te rövidesen megtudod, hogy mi az igazi szeretet.
- Beszélni kell még a 4-es szám energiájáról, tudatosságáról. A 4-es szám az alap energiáját hordozza. Tudva lévő, hogy minden történésnek lenni kell alapjának, kiinduló pontjának. DNS-ek alapja a Föld. Pontosabban az a szeretet, hogy földi vállalásotok megkönnyítéséhez megkaptátok a DNS-t. Hogy programozottság által felemelkedjetek az Isten tudásba, hiszen mindent elfelejtettetek. Ez pedig maga a szeretet jelen pillanata, maga az életnek teljessége, aki te magad vagy!
-Felhívom még a figyelmeteket arra, hogy a DNS fonatok nem egymás után nyílnak, hanem többnyire egyszerre, hiszen az ébredés is egyetlen pillanat. De minden a legnagyobb rendben, hiszen a karjainkba hordozunk benneteket, ezért csak engedjétek magatokat.
- Van még kérdésed kedvesem?
- Köszönöm, kérdésem nincs, csak még annyi, hogy webáruházamban rendelhető minden mesterkristály.
- Igen, ez fontos, hiszen ha nincs a birtokodban, hogyan segítsen neked az a kristály?
- Kedvesem köszönöm a közös munkát!
- Én is köszönöm kedves Kuthumi!

Mesterkristály 5:


- Üdvözöllek kedvesem !
- Jöttem, mert vártatok, mert tollat vettél a kezedbe!
- Köszöntelek kedves Kuthumi, igen, eljött a munka ideje.
- Akkor most az ötödik DNS fonat következik, amit a szodalit kristály tart. A szodalit a hármas szám energiáját is hordozza.
-Az ötödik fonat a kommunikációért felel, mely kommunikáció az igazságban történik meg. Az igazságot, a megértett igazságot kinyilatkoztatod saját magadon keresztül, azt az igazságot ami van! Nem a te saját külön igazságodat, ami az ego kinyilatkozása, hanem csatornája vagy az Igazságnak. Ez az Igazság a Most, a jelen idő egyetemes igazsága, amellyel egy vagy! Természetesen ez azt is jelenti, hogy amit gondolsz merd kimondani, és merd vállalni érte a felelősséget.
- Ez nagyon nagy dolog, ugyan akkor nagyon egyszerű is. Ha megérkeztek a most idő minden van-jába, minden egyszerűvé válik a számotokra, és ezt az egyszerűséget könnyű lesz kimondani, és felelősséget vállalni érte. Ez már 2012 energiája.
A szodalit a hármas szám energiáját is hordozza, a 3 szám a cselekvést jelöli. Ebben az esetben a cselekvés a most-ba való érkezés. Gyakoroljátok szorgalmasan, amíg meg történik a megérkezés, és benne is tudjatok maradni. Ezt pedig a csendbe tudjátok megtenni. Gyakorlás, gyakorlás, a ritmikus mély légzéssel befelé figyelve a testbe. De figyelni a csendet a környezetben is. Tudjátok, hogy a külső csend megteremti a belső csendet is, és abban vár a most benneteket!Említsük még meg az ötös szám jelentését is, az ötös a változás energiáját hordozza. Ha pedig megérkeztek a most-ba meg fog változni az életetek !
Az a hatalmas hiányérzés, ami bennetek lüktet, be fog telni, és megszületik a béke, a nyugalom !
- Nos kedvesem mára ennyi!
- Köszönöm kedves Kuthumi!
- Szívesen kedvesem!

Mesterkristály 6:


- Köszöntelek kedvesem, folytassuk a citrinnel, amely a 6-os DNS fonatot tartja, és a hatos energiáját hordozza.
-Kihangsúlyozom, hogy a hatos DNS fonat különösen kihangsúlyozott, mert az egyensúly fonata, maga a középpont. Szoros kapcsolatban van a hármas fonattal.
-De először vegyük nagyító alá a citrint, amely maga az éltető napsugár. Amint tudjátok a citrin a napfonat gyógyítója, pontosabban a hasnyálmirigyé, amely hívatott számotokra az élet teljességét feltárni. A citrin kiegyensúlyozza, kitisztítja bennetek a benső hangot, vagy az intuíciót, a zsigerből tudást. Mert a napfonatotok hasi agyként működik. Igazából szembesít az idővel, mely az egó eszköze, hiszen azzal uralkodik rajtatok, hogy a múltba vagy a jövőbe tart benneteket. Amíg a múltba, vagy a jövőben tartózkodtok, nem élitek a jelen pillanatot. Amíg távol vagytok a jelen pillanattól nem halljátok a benső hangot, nem működik az intuíciótok. És ezzel elérkeztünk a lényeghez.
- A hatos szám, a bennetek élő Isten száma, az Ő energiáját hordozza. Míg a múlt, és a jövő káprázatában éltek távol vagytok tőle. Pontosabban az a káprázat tart fogva benneteket, hogy Ő és ti külön álló lényként éltek. Ez a legnagyobb illúziótok, és ezt a múlt, és a jövő tartja fenn bennetek, az abban való gondolkodás.
- Közeledik az idő, amikor végérvényesen döntenetek kell, hogy a jelen pillanat, mert azonosak vagytok Istennel, vagy pedig a múlt és a jövő az egó gyötrelmeiben. Ha Isten mellett döntötök, nem kell mást tennetek, csak szenvedésetek idején adjátok meg magatokat neki, és az irányítást is adjátok a kezébe, és ezzel máris megérkeztetek a jelenbe. Már csak benne kell maradni. Benne maradni a ritmikus mély légzéssel lehet, többek között.
- Ennyit akartam mondani, köszönöm kedvesem!
- Én is köszönöm kedves Kuthumi!

Mesterkristály 7:


- Üdvözöllek benneteket, téged kedvesem, és a kedves olvasókat is!
- Köszöntünk kedves Kuthumi.
-Elérkeztünk a DNS hetedik szálához, amely az élet új elemeit hordozza számotokra, mert ebben az életetekben kevés volt eddig belőle, igaz? A csodákról, és a varázslatokról beszélek.
A DNS hetedik szála a telepatikus kommunikációért felel, és ezt a szálat a labradorit tartja. A labradorit a hetedik szálat tartja, ami az erő száma, és a kilences számmal rezeg együtt. Az erő mindig a tudás erejét jelenti. A kilences ebben az esetben a tudás beteljesedését jelenti, vagyis magasabb síkra való emelkedését. Kezeljétek DNS-et entitáskén , szólítsátok meg, és kérdezzétek meg tőle: mikor kapom vissza a csodák, és a varázslások gyakorlásának tudását, mikor kapom meg a teljes életet? Amint azt tudjátok, Isten gyermeke kérdez, és mert tudni akar, biztos, hogy választ kap! Ajánlatos felülvizsgálni meggyőződéseiteket lehet, hogy gátolják a csodákat , és a varázslatokat az életetekben való megnyilvánulásban. Át kell alakítani őket.
-Nos kedveseim, most ennyi volt a mondani valóm, búcsúzom, az újra találkozásig!
- Köszönjük, kedves Kuthumi.
- Szívesen kedvesem!

Mesterkristály 8:


- Köszöntelek benneteket kedveseim!
- Köszönjük, hogy újra itt vagy velünk kedves Kuthumi, és elébed ülhetünk, mert tanítasz bennünket.
-(mosolyog) Igen kedvesem, valóban azért jöttem.
-Kezdjük hát! A csodákat és varázslatokat jó részletesen átvettük, és megértettük. Igaz? A jövő történései igazolni fognak engem, hogy mennyire jó, hogy ilyen részletesen beszéltünk róla, mert zökkenő mentesen tudtok vele dolgozni. Nem is gondoljátok, hogy milyen hamar...!
- Lépjünk tehát tovább! Most a DNS 8-ik szálát tartó, és a 8-as számmal vibráló piritet vizsgáljuk meg közelebbről. A pirit a napfonat csakrátokba kapcsolódik. A DNS nyolcadik szálának lényege érzelmi állapototok átvizsgálása. Arra kényszerít benneteket, hogy vizsgáljátok meg, mennyire becsülitek és tisztelitek önmagatokat.
- Mit jelent ez? Azt kell kiderítened magadról, hogy mi az a szerep, amit önmagad becsapására játszadozol magaddal. Szeretsz tetszelegni a szegény én szerepében? Hogy a körülmények áldozata vagy? Milyen határt szabtál magadnak, hogy még nem értél meg az Isten tudatosságra, hogy ilyen-olyan dolgot még meg kell kapnod, csinálnod, értened? A halogatás milyen válfaját műveled, hogy felelősséget vállalj magadért? A nyolcas szám a felelősség száma! Ez a szám mutat rá arra a tényre, hogy minden, ami történik veled a külvilágban, azt te csinálod magaddal! Ha ezt tudod, és megértve műveled, akkor semmi szerepnek nincs helye az életedben, és hagyj fel vele!
- Emlékezzetek, a bőség című cikkben is beszéltünk erről! Tehát át kell vizsgálnotok viselkedés, és gondolkodásbeli hozzá állásotok önmagatokhoz.
- A tovább lépéshez tehát annyi kell csupán, hogy tiszta szívvel hálásak tudjatok lenni mindazért, ami van,ez már maga a felelősség vállalás, de ez a hála be indítja a bőség valóságát is.
- Köszönöm kedveseim, hogy meghallgattatok, vegyétek komolyan a tanácsot!
-Köszönjük szépen drága Kuthumi.
- Szívesen kedvesem!
- Olvassátok hangosan!
- Akkor biztosan érezni fogjátok, ahogy Kuthumi megölel benneteket!

Mesterkristály 9:


- Köszöntelek benneteket kedveseim! Remélem ti is vártátok a találkozást. És most újra együtt vagyunk!
- Igen, kedves Kuthumi, tele várakozással ülünk előtted, és várjuk tanításodat!
- Akkor már is kezdem, de előtte megölelgetlek benneteket...
- Mi is téged....köszönjük, köszönjük...!
- Tehát..., most a szugilitet vesszük nagyító alá,mely a négyes számmal rezeg, és a DNS kilences szálát tartja. Ez a rész most nagyon szigorúnak tűnik, de nem az. Mivel nagyon közeledik az idő (2012), döntenetek kell, és döntésetek mellet ki kell állnotok. Magáról az életről van szó, Jézus tanításában most érkeztünk el a bárányok, és a kecskék szétválásának idejéhez. Mit jelent ez, el kell döntenetek, hogy a szeretet vagy a félelem, a tudás, vagy tudatlanság, a bölcsesség, vagy a tagadás. Nincs tovább langyos állapot sem, hogy egyszer Isten mellett döntök (öröm, magabiztosság), aztán meg átadom magam a félelemnek, és az agressziónak, a dühnek. Természetesen , mi tudjuk, hogy ezt egyedül nehéz csinálni, hiába szánjátok rá magatokat,hogy na majd most aztán...! Először üljetek le velünk, mondjátok el tiszta szándékkal, hogy mit szeretnétek, azután szertartásosan bocsássatok meg magatoknak, utána adjátok át nekünk magatokat is, és a döntéseteket is. Ez a mi feladatunk, a tiétek pedig, hogy a testeteket teljesen öleljétek a szívetekre végre, és a karjaitokban hordozzátok. Ugyanis a test az a műszer, amely segít nektek ezt végre megoldani!
- A négyes szám az alapot jelenti, és a földi élet alapja a Föld, és életetekben hol szerepel a Föld minden nap? A testetekben, hiszen a testetek a Földből van, ugyan azok az összetevői, mint a Földnek. A feladat tehát az, hogy állandóan figyeljétek a testeteket, mert a test érzéssel jelzi, hogy milyen minőség uralkodik benne. Ha a testben szorongás van, akkor eluralkodik rajtad és félelem lesz. Ha figyeltek amikor még csak szorongás, vagy enyhe rossz érzés uralkodik a testben azonnal meg tudjátok adni neki magatokat, ez egyenlő az Atyának való megadással ,vagyis át adjátok ezt az érzést nekünk, mi kioldjuk a testetekből, és élet erővé válik. Ehhez nagyon kell figyelnetek a testeteket, és ha szeretitek, ha állandóan az önmegadás állapotában vagytok, esélye sincs az alacsony, romboló frekvenciáknak megnyilvánulni rajtatok, és a tudatotokat magával ragadni a tudattalanságba, vagyis a halálba.
- Akkor sincs baj ha először nem sikerül csak egy másodpercre, ez az idő egyre hosszabb lesz míg teljesen az önmegadás jelen pillanatában tudtok élni, és bekövetkezik a szabadulás amit a kilences jelöl a beteljesedés.
-Kérjétek a segítségünket, és kérdezzetek! Kérjétek a testeteket is , hogy észrevegyétek jelzéseit.
- Szeretnétek-e tanfolyam keretébe részletes, gyakorlati útmutatást a mindennapi életre? Mert mindenkinek a szívében ott lüktet a kérdés: hogyan csináljam? Ezért kérdezzük most meg. Szükséges hozzá az aktív részvételetek, e-mailben, telefonon, a kérdezz-felelekben, skype-on , kérdezzetek, kérdéseiteket a tolmácsunknak tegyétek fel. A mesterkristályok lesz a vezérfonal, és DNS programozás is szerepel a tananyagban...
- Hu, kedves Kuthumi ez aztán a fantasztikus...köszönjük szépen!
- Szívesen kedveseim, de csak a részvételetekkel, ami azt jelenti , hogy egy bizonyos létszámnak össze kell jönni a tanfolyam akkor indul el. (lecke is lesz),és folyamatos kérdezz- felelek kommunikáció keretében.
- Ölelésem....kezdjük el!
- Igen...,köszönjük kedves Kuthumi!
- Szívesen, kedveseim!

Mesterkristály 10:


- Köszöntelek benneteket kedveseim, újra együtt vagyunk, és buzog bennünk a tenni akarás, igaz?
- Igen kedves Kuthumi, előtted ülünk, és várjuk tanításodat.
- Örülök neki, mert azt jelenti, hogy változni, változtatni akartok!
- Kezdjük hát, a mai alkalommal a rodokrozit kerül nagyító alá, amely a tízedik DNS szálat tartja, és az egyes szám energiáját hordozza. A tízedik szál lényege, hogy figyelmesen nézzétek át az apátoktól átvett összes hitrendszert. Még ha biológiai apátok nem is volt életetek része, ezek a hiedelem rendszerek akkor is hatással vannak rátok, mert az információ genetikailag belétek kódolódott. Idézzétek fel gyerekkorotokat, és minden olyan szereplőjével való kapcsolatotokat, amely apa mintát adhatott számotokra, és gondolkozzatok el rajta, hogy milyen érzés uralkodott a kérdéses személlyel való kapcsolatban. Ugyanis a tízedik DNS szál őrzi a vérvonalon szereplő tényeket. Beszéltünk róla, hogy hogyan keletkeznek a tények, emlékezzetek, vagy lapozzatok vissza. A hitrendszerek, vagy gondolat minták évezredes felhalmozódását kell megtalálnotok, felfedeznetek. Ez pusztán annyit jelent, hogy az érzésre hangolódva, ami elárulja nektek, hogy hasznotokra volt-e az a gondolat csokor vagy nem, az apa, férfi mintát rátok hagyományozóval. Pontosabban energia blokk keletkezett-e, mert játszmázás volt csak, és az energiádat rabolta, vagy lezárta, vagy építő, szeretet minta átadás volt, és programozott téged, hogyan add tovább a szeretetet. Mivel mindenkinek ez az utolsó élete, mert eljött az idők végezete (2012), nem mindegy, hogy hogyan léptek be az új időkbe. Ha ezek a minták nincsenek át transzformálva bizony mentek a süllyesztőbe. Most jött el az ideje a DNS újra programozásának amiről Kryon testvérem is beszélt az erős tudatosság című cikkében. Természetesen nem csak a tízedik szálat kell átprogramozni/ezt csinálta Illés is, mielőtt aktiválta a Mer-ka-báját, a fénytestét/. A fénytest csak akkor indul be, ha gondolat mintáitok azonosak az isteni igazsággal.
- Megrémülni nem kell, egyszerűbb, mint gondolnátok, a szándék a fontos.
- Most pedig nézzük a két egyes energetikáját. a tízes egy egyes, és egy nulla!
Az egyes új kezdeteket jelent, és ez természetes is hiszen ha újra programozzátok a DNS-t akkor valóban új élet köszönt rátok. Most beszélni kell a nulla jelentéséről is, mert fontos, a nulla ebben az esetben lehetőséget jelent, hogy mit mertek magatoknak megengedni. A következő szám megint az egyes, ami ugye az új lehetőség száma. A két egyes, a nulla erejét magába olvasztva engedélyt jelent, mely ajtó az új világotokra. Vagyis a programozásotok azonnal hat rátok és elkezdődik a megtapasztalása.
-Mára ennyi volt a mondani valóm számotokra!
- Köszönjük szépen kedves Kuthumi!

Mesterkristály 11:


- Köszöntelek benneteket kedveseim ! Örülök, hogy újra veletek lehetek!
- Köszönjük, hogy eljöttél hozzánk, és mi újra elébed ülhetünk, hogy taníts bennünket kedves Kuthumi!
- Ez igazán nagyszerű, élvezni, ahogy összekapcsolódunk a szeretetben ,és az ölelésben. Akkor kezdjük hát.
- Ma a charoitot vesszük nagyító alá, mely a tizenegyedik réteget támogatja. Ez a DNS réteg a kitartás rétege, a mesterré válás útját megtapasztalás rétege. Mert ahogy kitartóan keresitek isteni célotokat, automatikusan beindít egy tapasztalati lánc reakciót, hogy mi az ami segít benneteket, és mi az ami nem. Megváltoztatja szemlélet módotokat, hogy a másokat legázolás, vagy a mások tolerálása az adott helyzetben visz-e előre? Mind a kettőt megtapasztalva, valamelyik mellet döntenetek kell! Megtapasztalást ad az elfogadás, megadás energiájában, és a győzelem várás energiájában. Megtapasztaljátok, hogy a gyöngéd együttérzés visz- e tovább a célhoz, vagy a másoknál mindent jobban tudás viselkedése. Tehát a dualitással szembesültök kedveseim igen keményen, mert nincs pardon. Azoknál, akiknél ez a réteg felerősödik, ebben segít a charoit , a férfi, és női energiái egyensúlyba kerülnek. Ahogy a megegyezésre, az egyensúlyra törekedtek együttérzéssel a környezetetekkel, úgy tűnek el az életetekből a félelmek, a nehézségek, és szabadon gyakorolhatjátok a mester tudásotok. Mindez a megtapasztalás útján lesz a tiétek, teljessé téve a bölcsességetek.
- Ennyit akartam elmondani ezen alkalommal, kedveseim!
- Köszönjük szépen, kedves Kuthumi!
- Szívesen kedveseim!

Mesterkristály 12:


- Köszöntelek benneteket kedveseim! Elérkeztünk az utolsó, a tizenkettedik DNS szálhoz. A tizenkettedik szálat a szelenit tartja, ami szálas gipsz, és mindenki ismeri. Ez a kristály a négyes szám energiájával rezeg. A négyes szám tudjuk, hogy a Föld Anya száma, vagy a testté. A DNS tizenkettedik szála pedig a bennetek élő Isten mintáit hordozza, és csak a testben lehet egyesülni vele. Tehát a test az a templom ahol az Istennek hódolhatsz. Ez a hódolat pedig az önmegadás lehet, mert az önmegadás, amikor átadod az akarásodat, és mindazt aminek tartod magad Neki, mondván legyen meg a Te akaratod Uram, mely elhozza a boldogságodat! Ez maga a kereszt szentsége, ahogy felfeszültök a keresztre szenvedéseitekben, amelyből kilépni csak az önmegadáson keresztül lehet. De ez maga a keresztút is, amelynek új iránya felfelé vezet.
- Akinek kikerültek az irányítása alól az életének dolgai, akinek felborult az élete, és nagyon gyorsan átrendeződött minden, annak tudnia kell, hogy csak a helyére került, és átvette az irányítást a benne élő Isten! Annak eljött az ideje, hogy csak a lábát lógázza, a mennyei gondtalanságba, és élvezze a cselekvés pillanatát, annak örömét, és teljességét.
- A testetek pedig gyönyörűséges élvezetben vajúdik, hogy szén alapú atom szerkezetből, szilícium alapúvá váljon, ünnepeljétek őt ezért, és segítsétek. Képzeljétek el, hogy sugárzó fénykristály lények lesztek, örüljetek, és élvezzétek az életet. Váltsatok végre szemlélet módot.
- Elérkeztünk munkánk végére kedveseim! Ölelő szeretetben, Isten veletek!
- Köszönjük kedves Kuthumi, és Isten veled!

Vissza a névsorszerinti mutatóba<<< A horoszkóp oldal Itt Tovább a következő oldalra >>>