Az élet nehézségei, kihívások, (félelem) megoldás, egyensúly

Az élet nehézségeiről szeretnék beszélni Neked, ami oly nagy súllyal nyomja a válladat. Ami kitölti gondolataidat. Gondoltál-e már arra, hogy valami nem stimmel? Esetleg nem úgy állsz hozzá, hogy kinyíljon az ajtó, ami előtt állsz? Észre vetted-e, hogy ahogy kezeled a dolgokat, nem hoz megoldást? És te csak gyötröd magad folyamatosan? Sőt arra is berendezkedtél, hogy elviseled, mert nem látsz megoldást? És ez így megy nap nap után, már esetleg évek óta? Szeretnél elindulni? Haladni? Vagy csak megnyugodni? Vagy végre a megoldást megtapasztalni? Mi lenne, ha másképp állnál hozzá? Vizsgáld meg a nehézésgeidhez kapcsolódó érzéseidet. Kellemetlenek igaz? Sőt a félelmet hozzák fel benned, összeugrik a gyomrod tőle, igaz? Kérdezd meg ezeket az érzéseket, mire tanítanak Téged? Mit akarnak Tőled? Ha odafigyelsz mindegyik azt fogja kiabálni Neked: változtass meg!
De hogyan lehet megváltoztatni őket? Hiszen te már mindent megpróbáltál, de semmi nem történt!
Ha tudjuk azt a szellemi törvényt, hogy életünket gondolataink és érzéseink teremtik, és mindig olyan minőségben fog megvalósulni, amilyen érzésben gondolkodunk, akkor meg van a megoldás.
Gondolataink állandóan zakatolnak bennünk, mindig az jár a fejünkben, ami gondot okoz nekünk. Mi lenne, ha elfogadnád és leülnél ünnepelni ezt a problémát? Mi lenne, ha nem megszabadulni akarnál tőle, hanem emlékeznél az ünnep érzésére, és megünnepelnéd? Tudod, hogy eddig bármit tettél nem hozott megoldást. Ne állj neki ellen tovább, hanem cseréld ki az érzést. Kapcsold hozzá az ünnep érzését. Merülj el benne. Lehet, hogy neked az a megszokott ünneplés, hogy összejön a család. Most is hívd meg a családod, de most a fénycsaládod hívd meg, a téged körülvevő angyalaidat.
Mi lenne, ha ráadásul elővennéd a múltból; emlékezni kezdenél egy megoldódott probléma örömére? Erről elkezdenél beszélgetni családoddal. Megkérdeznéd őket? Sőt emlékeznél a biztonság érzésére is, hogy veled vannak, és mindenben támogatnak, bíztatnak? Esetleg belegondolnál abba a dologba is, hogy az az ember, aki Neked a problémát okozza pont az a feladata, erre kötöttél vele megállapodást mielőtt megszülettetek. Valamit meg kell érteni, úgy nem maradhat. A megváltoztatott érzés által felbukkan a megoldás is. Vagy anyagi gondjaid vannak? Ezerszer elképzelted, hogy rengeteg pénzed van? De mi van az érzéssel, ami hozzá kapcsolódik? Cseréld az ünnep érzésére! Az ünnep mindig valami emelkedett, különleges, bizotnságos, jó érzés! Mi lenne, ha Te mindig ebben a jó érzésben élnél? Fantasztikus érzés! Mi lenne, ha megkérnéd a családod, féycsaládod, hogy tegyék beléd mindazt, ami ehez szükséges? Segítsenek megindítani benned az ünnep érzését, és ünnepeljék Veled, hogy ez sikerült Neked! Mi lenne, ha megkérdeznéd Tőlük, hogy Neked mit kell tudnod? Mert Te készen állsz! Mert tudod, hogy ezzel a kérdéssel bekapcsolódsz a család energiájába és kezdődhet a tánc? A megoldás tánca? Vagy másképp fogalmazva ezzel a kérdéssel megfogod a kezüket és átadod magad a szinkronicitásnak? Ezt naponta többször is megtennéd? Kérdeznél és ünnepelnél? És emlékezz a siker érzésére! A megoldás örömére! Amikor kértél és megkaptad mámorító volt igaz?
Velem is így kezdték, én is átmentem ezen, sőt most is ezt élem. Minden percem ünneplés. Amikor felmerül a gond, a probléma azonnal ünnepelek. Kijelentem hangosan, hogy emlékezem arra a csodás érzésre, amikor már megoldódott. Nem baj, ha az még a jövőben van! Az sem baj, ha igazán még nem érzem, de tudom, hogy azonnal bekövetkezik. Az hogy tudom, érzem, ez a lényeg!
-Az élet kihívásai azért keletkeznek, hogy változtassuk meg!
Pozitív jó érzéssel! Kell-e jobb érzés, mint az ünnep érzése?
Mindez azért történik, hogy megértéseink legyenek, hogy fejlődjünk, kiteljesedjünk.
Élvezzük az életet!
- A kihívások az élet sava-borsa, az élvezet.
Eljött az ideje, hogy ezek élmények legyenek, de ehez új használati utasítás kell! Amit nekünk kell megírni és alkalmazni. Sőt megcsinálni is. Isten nem tesz meg helyettünk semmit, de ha felállunk a szándékkal, hogy most aztán megoldjuk, minden segítséget meg fogunk kapni. Mert Isten maga a család, a fényfivéreink és fénynővéreink, és ha kérek, adatik!
-Minden!
De cselekedni nekem kell! Ez az új korszak kihívása! Ezt támogatja mindaz a sok energia, ami 2000 óta jelen van a Földön!
Ha Isten, életem istene akarok lenni, azt nekem kell végig járni, mert én fogom élvezni, megtapasztalni. Helyettem senki nem fogja elvégezni!
Én nagyon élvezem!
Gyere velem Te is!
Horoszkóp: Mindig elszomorít egy kicsit, amikor horoszkóp szerint keresik a köveket kedves embertársaim. A horoszkóp szerint nem működnek a kövek! A kövek választják ki az embert, a gazdáikat, méghozzá a pillanatnyi energia állapotuk miatt, amit kiigazítanak. A horoszkóp a születés pillanatának mágneses lenyomata, amely életfeladat ugyan, de már minden ember valamilyen szinten megváltoztatta azt, és a kő „most” energiájához kapcsolódik, mert nekik csak a jelen létezik. Tehát, ha a horoszkóp szerint választasz követ, az azt jelenti, hogy születésed pillanatában baba állapotod, vagy csecsemő állapotod tudatossága, érzelmi valósága szerint erőlteted az energiákat. Pedig az az energia állapotod már régen a múlté! Ezt olyannak tartom, mintha egy felnőtt minden áron gyerek ruhát akar hordani –mondván ő gyerek-, de képtelen újra az lenni, csak a ruhát próbálja magára erőltetni. A születési pillanat mágneses lenyomatának energiája azt jelenti, hogy életedben minél hamarabb ismerd meg, és oldd meg, hogy életed többi ideje új kalandokra, csodákra legyen elég és alkalmas. Vagyis haladj tovább az úton, fejlődj, növekedj az energiákban: a tudásban, és a szeretetben, és sokkal több legyél annál, mint amikor megszülettél. Sajnos az a tapasztalatom, hogy az emberek azt hiszik, hogy a halál pillanatáig kell a születéssel hozott energiák minőségét megoldani. Véleményem szerint a születéssel hozott energiák mindig csak a múlt energiái, és attól minél hamarabb meg kell válni, hátat fordítani neki a most -ba lépni, és a most -ban a jövőt megteremteni, úgy, hogy a pillanatot élni.
Kabala kövek:
Moha achát: a kertészek kabalája
Akvamarin: félelemérzés megszüntetésének kabalája
Holdkő: utazók kabalája
Kunzit: autót oltalmazó kabala
Lápisz lazuli: hűség kabala
Macskaszem: szerencsejáték kabala
Malachit: vevő vonzó kabala. Helyezzük a malachit darabkákat az üzlet sarkaiba és egyet a pénztárgépbe. Előadók és üzletkötők kabalaköve
Olivin kövek: oltalmazó kabalák. Aranyba foglalva a tolvajok ellen jó.
Rodokrozit: szerelemvonzó kabalakő
Szerencsekövek:
Szerencse kövek: ametiszt, ametrin, citrin, holdkő, jade, kisztolit, krizokolla, lepidolit, olivin, türkiz, tigrisszem fekete gyöngy, amulett kő
Peres ügyekben: hematit, pénz szerencsére és szerencsejátékosoknak: amazonit
Az élet minden területén: aventurin,
Üzleti sikerhez: borostyán, sárga cirkon
Vállalkozásokhoz: krizopráz
Barátok bevonzásához: krizopráz
Vevő vonzó, pénzvonzó azoknak, akiknek üzlete van: tűzopál
Segíti az eladást, növeli az üzlet jó hírét: smaragd
Tőzsde spekulációban: szén